Om Meetando

Meetando sitt hovedmål er å gjøre digitale og hybride møter og eventer så enkelt som mulig og tilgjengelig for alle. Vår spesialbygde klar-til-bruk plattform gjør det enkelt å avholde alt fra små møter til store profesjonelle eventer som gir en god og interaktiv opplevelse for ansatte, deltagere og arrangører.

Gjennom det unike samarbeidet mellom digitalt innhold utviklerne i Reel Media Nordic og eventbyrået Grevent, tilbyr vi flere tiår med kombinert bevisst faglig erfaring med spesialkunnskap innen organisering av arrangementer og utvikling av digitalt innhold.

Vi forstår at eventer handler om mer enn bare å streame innhold på nett, og derfor tilbyr vi mer enn en standard pakkeløsning som skal fungere og passe for alle. Vi mener våre kunder trenger og fortjener det aller beste av de virtuelle og hybride møteopplevelsene, og det uavhengig av arrangementets størrelse og kompleksitet.

Med dette i ryggen ønsker vi i Meetando å speile live-opplevelsen så sømløst som mulig for deltagere og arrangører. Våre plattformer og løsninger er for alle organisasjonsstrukturer, og kan tilpasses og bygges etter arrangørens ønsker.

Vårt tette samarbeid gjennom flere år med alt fra høyprofilerte selskaper, startups og enkelt personer, har lært oss hvordan vi kan levere de beste løsningene og samtidig være fokusert på kundens ønsker. Meetandos plattformer og våre eksperter gjør alt arbeidet for deg, og vi tilbyr online-funksjoner som er enkle å betjene og selvfølgelig med teknisk support tilgjengelig. Vi jobber kontinuerlig med den nyeste teknologien som er tilgjengelig for å forbedre og utvide plattformene. Meetando garanterer å levere den beste løsningen for enhver kunde.

Trenger du noe ekstra? Vi skreddersyr design og tilbyr et utvalg av alternativer for å møte dine ønsker. Kontakt oss i dag.

Kontakt oss Begyn å bruk Meetando allerede på ditt neste event!

Ta kontakt med en av våre ansatte eller send oss en epost.

Send epost!

Team Meetando

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt, artikler og info rett i inboksen

© 2020 Meetando AS. All rights reserved.